x

GAFFA tæller ned til Britney Spears-koncerten

GAFFA tæller ned til Britney Spears-koncerten

På mandag (den 10. oktober) gæster popprinsessen Britney Spears Jyske Bank Boxen i Herning. Sidst Britney Spears var i Danmark, gav hun koncert for knap 40.000 mennesker i Parken. På mandag optræder den amerikanske femme fatale for "blot" 14.000 mennesker.

GAFFA tæller ned til koncerten ved at vise nogle af de mest populære Britney Spears-musikvideoer gennem tiden. I dag står balladerne for skud. Dem lavede Britney flest af den første halvdel af karrieren, men mon ikke en eller flere af dem vil snige sig ind i sættet på mandag. GAFFA har udvalgt fem Britney Spears-ballader, du med sikkerhed elsker eller hader. I morgen står den så på hendes frækkeste videoer.

God fornøjelse!

"Sometimes" er fra Britney Spears første album "...Baby One More Time" fra 1999. Det er Britneys anden musikvideo nogensinde. Britney og hendes dansere er trukket i hvidt, danser ved stranden, viser mave og synger om den svære kærlighed.

 

"Lucky" er fra Britneys andet album "Oops!... I Did It Again" fra 2000 og er en historie om en pige, der hedder Lucky. "Lucky" viser bagsiden af medaljen ved at være en megastjerne.

 

"Don't Let Me Be The Last To Know" er en rigtig ballade, der også er fra Britneys andet album "Oops!... I Did It Again". I sangen og videoen venter Britney på, at kæresten fortæller, at han har brug for hende.

 

"I'm Not A Girl, Not Yet A Woman", der blandt andet er skrevet af Dido, er fra det tredje album "Britney" fra 2001. Videoen udkom som en forløber til filmen "Crossroads" og portrætterer Britney Spears i overgangen fra at være pige til at være kvinde. 

 

"Everytime" er fra Britneys fjerde album "In The Zone" fra 2003. Ifølge Britneys daværende korsangerinde Annet Artani er "Everytime" et svar på ekskæresten Justin Timberlakes "Cry Me A River", noget som Britney Spears dog hverken har be- eller afkræftet. I videoen bliver Britney Spears jagtet af paparazzier, og det ender med, at hun drukner i et badekar og dør, mens man sideløbende ser et barn blive født. I første omgang skulle videoen have vist Britney død af en overdosis, men på grund af kritik blev det ændret.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA