x

Noel Gallagher: SuperHeavy er latterligt

Noel Gallagher: SuperHeavy er latterligt

I et længere interview til bloggen The Quietus siger snart albumaktuelle Noel Gallagher sin mening om Mick Jaggers nye supergruppe SuperHeavy, der netop har udgivet det selvbetitlede album "SuperHeavy". I en sidebemærkning i det lange interview fælder Gallagher sin dom i bedste ligefremme stil. SuperHeavy er "Fucking latterligt".

Interviewer John Doran stiller spørgsmålet:

"Jeg tænker, at det her (et band uden deciderede stjerner, red.) er en helt del lettere med hele ego-tingen end at have en eller anden supergruppe-situation besat af folk, som plejede at spille i berømte bands?"

Hvortil Noel Gallagher svarer:

"Tjah, jeg ville stadigvæk elske at gøre det, så længe det ikke bliver som SuperHeavy. Fucking latterligt. Du ved, mig, Johnny Marr, Mani og Paul Weller, det ville være stort."

Den aldrig konfliktsky Noel Gallagher siger altså vanen tro i sin mening råt for usødet, når han bliver spurgt. I artiklen Den Ensomme Ulv af Henrik Tuxen, der er at finde i denne måneds udgave af GAFFA, kan man finde flere af Gallaghers kompromisløse udtalelser og blandt andet læse om, hvorfor han mener, at tiden er løbet fra den musik, han står for.

Gallagher er snart aktuel med sit første album efter bruddet med Oasis, "Noel Gallagher's High Flying Brids", der udkommer den 17. oktober.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA