x

Søren Kragh-Jacobsen gæster Amager Bio og Atlas

Søren Kragh-Jacobsen gæster Amager Bio og Atlas

Den 16. februar til næste år giver sangskriveren, skolelæreren, filminstrutøren og ikke mindst manden bag "Mona, Mona, Mona"-sangen, Søren Kragh-Jacobsen koncert i Amager Bio. Og 28. februar besøger han Atlas i Aarhus.

Efter en pause på snart ti år fra musikken er Søren Kragh-Jacobsen igen ude og spille koncerter, og til februar gæster han så både København og Aarhus. I begge tilfælde med backingbandet Oktober under ledelse af bassisten Torben Westergaard.

Søren Kragh-Jacobsen indledte sin efterårsturné den 4. september i Tivoli Friheden i Aarhus. Her var GAFFAs anmelder Espen Strunk på pletten og gav koncerten hele 6 stjerner og skrev blandt andet:

"Det er ikke bare Søren Kragh-Jacobsens dybt troværdige og empatiske lydspor til teenagerummets frustrationer i form af tre vigtige halvfjerdseralbum, men netop hans nye sanges uomtvistelige relevans for den såkaldt højere middelklassse i Århus, i aften, der gør seancen så satans rørende. Folk lytter. Måske tænker de over deres eget liv."

Billetsalget til koncerten i Amager Bio starter fredag den 14. oktober kl. 08:00 og billetter formidles via GAFFA Live. Billetsalget til Aarhus-koncerten er allerede i gang sammesteds.

Søren Kragh-Jacobsen spiller i aften i Kaløhus i Stødstrup. Find mere information om det her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA