x

Kultnavnet Dan Treacy er i koma

Kultnavnet Dan Treacy er i koma

Ifølge The Guardian er manden bag engelske Television Personalities, Dan Treacy lagt i kunstigt koma efter en operation, der havde til formål at fjerne en blodprop i hjernen på sangeren.

NME skrev i går kl. 15:53, at Dan Treacy havde været i koma i godt 48 timer.

Ifølge NME udtaler de tre bandkammerater fra Televison Personalities TexasBob Juarex, Mike Stone og Arnau Obioles i en pressemeddelelse:

"Vi er i bandet i øjeblikket meget bekymrede for vores ven og broder Daniel, og vi beder til, at han må komme sig."

Dan Treacys første Television Personalities-album udkom i 1981, og siden har han som centrum i gruppen med forskellige medlemmer udgivet 19 andre album.

Dan Treacy blev sidste år hyldet af MGMT, da de på deres "Congratulation"-album kaldte det andet nummer for "Song For Dan Treacy".

Ifølge The Guardian udtalte den ene halvdel af MGMT, Andrew VanWyngarden i den sammenhæng om Television Personalities: "De har lavet noget af det bedste musik i de sidste 30 år."

I 2009 overværede GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt Television Personalities ved Pop Revo-festivalen på VoxHall i Aarhus. Han gav koncerten tre stjerner og følgende ord med på vejen:

"Det hele var jævnt underholdende, om end en lille gruppe hardcore-fans oppe ved scenekanten tydeligvis var meget begejstrede. Længere tilbage i salen begyndte publikum omvendt efterhånden at sive fra koncerten, som fik lov til at brede sig ud over 90 minutter og dermed var dobbelt så lang som aftenens øvrige koncerter. Flere blandt publikum sås da også drage et lettelsens suk, da lyset blev tændt i loftet, sekundet efter at gruppen havde spillet, hvad de vist ikke selv havde regnet med var deres sidste nummer. Men klokken var 02.00, og det var dermed lukketid for VoxHall. Jeg var nu glad for, at jeg fik chancen for at opleve legenderne. Hvis jeg ikke vidste det i forvejen, havde jeg dog aldrig gættet, at de var legender."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA