Jens Unmack udgiver opsamlingsalbum

Jens Unmack udgiver opsamlingsalbum

Opsamlingen "Over Byen, Under Himlen – En Samling" gør status over Jens Unmacks soloudgivelser på pladeselskabet Auditorium.

På denne udgivelse trækker han nogle af de bedste skæringer frem fra sine tre studiealbum. Dertil kommer en enkelt helt ny sang, "Idrætsparken", et uudgivet nummer, en fordanskning af Thåströms "Sønder Boulevard" fra 2007-antologien "Hjemstavn" samt et nyt miks af det fordanskede Leonard Cohen-nummer "Minder" fra hyldestpladen "På Danske Læber" fra 2004.

Love Shop

Unmacks position på den danske musikscene hænger tæt sammen med hans historie med gruppen Love Shop.

Til trods for det tragiske tab af mundharpespilleren med mere Henrik Hall, der døde af kræft den 27. januar i år, har Love Shop været pladeaktuelle med det roste comebackalbum "Frelsens Hær", der udkom i november 2010, samt efterfølgende turneret landet og de store festivaler.

Unmack Solo

Med de tre soloudgivelser, "Vejen Hjem Fra Rocknroll "(2005), "Aftenland Express" (2007) og "Dagene Løber Som Heste" (2009), har Unmack vist sin musik frem i et mere personligt univers.

Alle tre album er produceret af sanger og sangskriver Nikolaj Nørlund, og Jens Unmack fortæller i en pressemeddelelse om deres samarbejde:

"Mit samarbejde med Nørlund har haft en afgørende indflydelse på den musik jeg har lavet som soloartist. Sangen er også i centrum her, men Nørlund har fremdyrket et mere umiddelbart, organisk og åbent udtryk. Det enkle og det underspillede har fået mere fokus."

"Over Byen, Under Himlen – En Samling" udkommer mandag den 24. oktober.

Tracklisten:

 1. Happy Ending (I Den Her Verden Ikke Trist)
 2. Piloten På Sin Allersidste Dag
 3. Minder
 4. Jeg Har Mistet Mere (End Du Nogensinde Får)
 5. Hvis Du Tager Mig Med
 6. Idrætsparken
 7. Coke Lovebirds
 8. Radiostationer
 9. (La La) Hollywood
 10. Sønder Boulevard
 11. Aftenland
 12. Født På En Søndag
 13. København I Dine Øjne
 14. Dagene Løber Som Heste
 15. Joyride

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA