x

Raised Among Wolves skriver turnédagbog – på vers

Raised Among Wolves skriver turnédagbog – på vers

Københavnske Raised Among Wolves spiller i denne uge på den prestigefyldte islandske festival Iceland Airwaves, og i den forbindelse skriver de dagbog om deres oplevelser til GAFFA.dk. Og Raised Among Wolves har valgt en lidt alternativ tilgang til det at skrive dagbog. De skriver nemlig deres dagbog på vers. Dagbog følger nedenfor, men først lidt om Raised Among Wolves:

Gruppen er for nylig blevet signet af Pad & Pen Records, der blandt andet huser navne som Darling Don't Dance, King Light Infantry og Mimas.

Gruppen blev, allerede inden de havde spillet nogen koncerter, inviteret til at spille både på årets Spot Festival og P3s KarriereKanonen. Efter Spot-koncerten blev Raised Among Wolves yderligere inviteret til Iceland Airwaves i Reykjavik og et Spot on Denmark-arrangement i Wien og Østrig, og til februar drager gruppen på turné i Tyskland og Østrig.

På den måde har Raised Among Wolves, der blev dannet i december i 2010, på under et år anskaffet sig en pladekontrakt og givet en lang række koncerter, og den 14. november udgiver de deres debut-ep "Bear Tracks".

Førstesinglen "Boys Will Be Kings" er allerede i rotation på P6 Beat, og den 7. november kommer der en video til andensinglen "You'll Never Be Lonely", tegnet og instrueret af børnebogsforfatteren Lea Letén.

Raised Among Wolves forventer at være klar med deres første fuldlængde-album om cirka et år.

Gruppens dagbog kan du læse i vores artikelsektion, men du får lige begyndelsen her:

 

Kæreste Gaffa og alle jeres læsere

Vi er draget til Island hvor vinden den blæser:

Vi 7 ulve pakkede vores habengut ned

Steg på en flyver og fløj snart afsted

Mod koldere egne og vulkaner i nord

Hvor hajspisende, sjovttalende mennesker bor

Vi landede sikkert og fandt et motel

I midten af hovedstaden af landet i gæld

Læs resten af dagbogen i GAFFAs artikelsektion


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA