x

Musikalske højdepunkter i Kulturnatten

Musikalske højdepunkter i Kulturnatten

I aften og i nat er det Kulturnat i Danmark. Det betyder et stort udvalg af kulturarrangementer over hele landet. GAFFA har set nærmere på et lille udpluk af musikalske højdepunkter i Danmarks tre største byer.

Kulturnat i København

DR (København)

DR inviterer licensbetalerne indenfor på Kulturnatten fra 18:00 til 23:00. Her vil det være muligt at dirrigere DR Symfoniorkestret, og dørene til studierne åbnes, så der er mulighed for at kigge med, når der sendes live fra blandt andet P3 og P6 Beat. Du får altså for eksempel som lytter mulighed for at kigge Le Gammeltoft over skulderen, når hun sender Unga Bunga. Læs mere om arrangementet her.

Turboweekend og Thulebase i minikoncert (København)

Fra klokken 22:00 kan man på Statens Museum For Kunst opleve Turboweekend (billedet) og Thulebasen hver især fortolke et kunstværk fra museets samling. Begge bands kan efterfølgende opleves i minikoncert. Der er barsalg under koncerten. Læs mere om arrangementet her.

Kulturnaten – Afterparty (København)

I Tap2-hallen i Carlsberg Byen i København afholder Kulturnatten, thePocket, Tap1 og Visit Carlsberg et stort opsat afterparty for alle kulturnattens gæster. Fra 22:00 til 02:00 vil der være loungestemning med dj's i Bar Jacobsen, og fra 23:00 spiller Ullige Numre, Kalles World og Thee Attacks i nævnte rækkefølge live, og fra 00:30 vil Jean Von Baden og Djuna Barnes agere dj's. Feste slutter først klokken 04:00. Læs mere her.

Tjek hele programmet for Kulturnatten i København her.

Kulturnat i Aarhus

Rå Festival '11 (Aarhus)

I samarbejde med bandakademiet Grobund, MONO og Culture Works afholder GAFFA, LMS-Levende Musik i Skolen, ROSA/SPOT, Råbar og Promus en mini-musikfestival på området foran Vester Allé 15 i Aarhus, hvor der vil være live musik fra 16-20, hvor Aarhus-grupperne Zebra Mayhem, Pocket Prophets, Mad Hats, Eymae og GAFFAs Månedens Demo-artist Thomas Solgård vil spille i nævnte rækkefølge. Fra 20-23 vil dj's spille på Råbar. Se arrangementet på Facebook.

Baggårdspuma /// kulturnat (Aarhus)

NokSnak.dk præsenterer en event i gården på Maskinmesterskolen i Aarhus. Arrangementet foregår fra 17:00 til 04:00. Der vil være en blanding af livemusik og dj's. Fra klokken 18:00 vil man i nævnte rækkefølge kunne opleve Sukker Lyn & Ham Der Hasse / Bionic Disco, Debutants Club, Jøden & Johnny Hefty, Epic Saturday samt et endnu ikke offentliggjort navn. Læs mere om arrangementet her på Facebook.

Tjek hele programmet for Kulturnatten i Aarhus her.

Kulturnat i Odense

Søren Huss spiller numre fra "Som Man Behager"

Odense Teater præsenterer den danske sangskriver Søren Huss, der har skrevet ny musik til Shakespeares eventyrkomedie "Som Man Behager", som Odense Teater er i gang med at opsætte. Klokken 18:45 er det muligt at på en forsmag på resultatet, når Søren Huss spiller numre fra forestillingen foran teateret. Læs mere om arrangementet her.

Music Clinic

Fra 14:00 til 18:00 afholder Basement Studio & Korsløkke Ungdomsskole workshops i rytmisk musik, hvor der er mulighed for at møde Saybias guitarist, trommeslageren fra The Kissaway Trail eller Heidi fra X Factor. Læs mere om arrangementet her.

Se hele programmet for Kulturnatten i Odense her.

Som altid er der fri adgang til de respektive arrangementer, i nogle tilfælde dog hvis man har et Kulturnatpas. Info om salgssteder kan ses via de ovennævnte link.

 Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA