x

Old Dirty Bastard selvmorderisk

Old Dirty Bastard selvmorderisk

Wu-Tang-rapperen Old Dirty Bastard’s (ODB) afgørende høring – hvor retssalen skulle tage stilling til længden af ODB’s fængselsstraf – måtte tirsdag aflyses endnu en gang, denne gang skyldtes det, at ODB havde forsøgt at gøre skade på sig selv, på det psykiatriske fængselsafsnit hvor han i øjeblikket er indespærret. Høringen kan fint føre til fire års indespærring for rapperen, så det er (måske nok) forståeligt, at han gør hvad han kan for at få dommen udsat. Old Dirty Bastard (hvis borgerlige navn er Russel Jones) havde ifølge øjenvidner bandager om det ene håndled, og er nu anbragt under såkaldt ”suicide watch”, indtil en ny høring kan afholdes i dag, onsdag den 18.

ODB’s advokat, Peter Frankel, forsøgte først at få en psykologisk rapport til at bekræfte rapperens meget ringe tilstand, men rapporten viste sig desværre at blive mere belastende for rapperen: ”Rapporten bekræftede desværre at han er rask nok til at gå videre i retssagen. Men egentlig siger den rapport bare, at han vil være i stand til at forstå anklagerne mod sig, samt at han er i stand til at deltage i sit eget forsvar. Den fortæller intet om hvor slemt det egentlig står til med ham”.

Også Old Dirty Bastards kone gennem 16 år, 32-årige Icelene Jones, er oprørt og fortvivlet: ”Hans sindstilstand er komplet forandret, han er slet ikke sig selv længere”, fortæller hun til websitet VH1.com, om husbondens åndelige habitus, ”Han er meget bange for at komme tilbage i fængslet. Han har mange fjender dér, fjender som har truet med at de vil dræbe ham. Både jeg og børnene ved hvor dårligt han har det nu”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA