x

Lovende live-forsmag på det nye NIN-album

Lovende live-forsmag på det nye NIN-album

Det er over fem år siden, at Nine Inch Nails udgav deres tredje studiealbum, "The Fragile". Den 2. maj udsendes opfølgeren, den længe ventede "With Teeth", og i den anledning har Mr. NIN, Trent Reznor, samlet et nyt liveband og turnerer i øjeblikket for at skabe opmærksomhed om pladen.

GAFFA var til stede ved en af Nine Inch Nails' to koncerter i London i denne uge og kan berette, at der var god grund til, at billetprisen på det illegale marked ude på fortovet foran koncertstedet The Astoria nåede op omkring £300 (circa 3000 kroner).

Et lille udvalg af nye numre - herunder "You Know What You Are?" og førstesinglen "The Hand That Feeds" - var arbejdet ind i en knap 2 timer lang sætliste og gav en lovende forsmag på det nye album. Resten af koncerten var præget af NIN-klassikere som "Wish", "Closer", "Starfuckers, Inc." og "Head Like A Hole", der i stor stil virkede præcis så fantastiske som dengang, de udkom på plade.

Det er endnu uvist, om Nine Inch Nails spiller i Danmark på "With Teeth"-touren, men siden de er i Europa i juni og juli og stadig har fri den 30. juni, 1. juli og 3. juli, synes det ikke et helt urealistisk gæt, at de måske besøger årets Roskilde-festival. Man har vel lov at håbe...

Læs anmeldelsen af koncerten her!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA