x

Backstreet Boys gæster Herning

Backstreet Boys gæster Herning

Backstreet Boys har annonceret på deres hjemmeside, at de giver koncert i Jyske Bank Boxen i Herning den 12. maj 2012 i forbindelse med deres forårsturné. Koncerten er dog endnu ikke bekræftet af nogen dansk koncertarrangør.

Sidst gruppen lagde vejen forbi Danmark var i 2009, da de gav koncert i Valby Hallen i København. Her var GAFFAs anmelder Nynne Hein Møller på pletten. Hun gav koncerten 4 stjerner og følgende ord med på vejen:

"Resultatet bliver med andre ord en meget publikums-venlig koncert. Bandet ved, at folk er kommet for at høre de gamle sange fremført af deres synkrondansende teenage-idoler. Derfor er det præcis, hvad de får. Boyband-genren var på flere måder en meget tidstypisk 90'er-ting, og at Backstreet Boys med denne koncert ikke prøver at gøre sig selv og genren til andet eller mere, end hvad det var, skal de faktisk have ros for. Nye musikalske retninger og krumspring ville sandsynligvis være ildeset, og turen down memory lane er bestemt også fornøjelig nok i sig selv."

Nyheden om, at boybandet endnu engang kommer til Danmark, har allerede vagt glæde hos Mikaela Bang fra Esbjerg, der har følgende kommentar til opslaget i Backstreet Boys koncertkalender på gruppens hjemmeside:

"JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!! Can't Wait! It's gonna be awesome!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)"

Jyske Bank Boxen har siden efteråret 2010 haft besøg af store navne som Lady Gaga, Prince, Linkin Park, Elton John, Kylie Minogue, Justin Bieber, Britney Spears og senest i fredags Red Hot Chili Peppers.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår billetsalget til Backstreet Boys-koncerten starter.

Update: Ikke officielt bekræftet

Flemming Schmidt fra den danske afdeling af den internationale koncertarrangør Live Nation, der ofte arrangerer koncerter i Jyske Bank Boxen, bekræfter over for GAFFA, at Live Nation arbejder med koncerten, men at den endnu ikke er bekræftet fra Live Nations ledelse.

En Backstreet Boys-klassiker, der har over 34 millioner hits på YouTube:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA