x

Engelsk avis: Stone Roses bliver gendannet

Engelsk avis: Stone Roses bliver gendannet

I april i år rapporterede den engelske tabloidavis The Sun, at den mente at vide, at Manchester-gruppen Stone Roses var på vej mod en gendannelse, men dengang kunne GAFFAs John Fogde kort efter konstatere:

"Den engelske tabloidavis The Sun rapporterede torsdag, at Ian Brown og John Squire fra The Stone Roses forleden mødtes til en begravelse, og at mødet skulle føre til en gendannelse af det engelske band. Den første del af historien er god nok, men nu siger bassisten Mani, at resten af historien er opspind."

Nu skriver The Sun, at de har talt med en ven af forsanger Ian Brown, som har vist avisen en sms fra forsangeren med ordene: "Vi kommer til at regere verden igen. Det sker."

Det er den kendte tryllekunstner Steven Frayne, der går under navnet Dynamo, som talte med The Sun fredag aften på natklubben The Feeling i London, hvor han viste The Suns Gordon Smart beskeden. Dynamo sagde også til Gordon Smart, at:

"Han sagde, det var sandt. Det sker helt sikkert. Ian er i storform. Jeg kommer til deres koncerter. Det bliver massivt."

Denne gang skulle gendannelsen altså ifølge The Sun altså være god nok, og som de skriver, vil de mange skeptikere vil snart få syn for sagen, når det snart bliver offentliggjort.

Ifølge The Sun har de også fået bekræftet, at gruppen vil genopstå med det originale line-up med Ian Brown, John Squire, Gary "Mani" Mountfield og Alan "Reni" Wren.

The Stone Roses nåede i sin tid kun at udgive to album, det selvbetitlede, stilskabende debutalbum fra 1989 og det noget mindre succesfulde "The Second Coming" fra 1994.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA