Nyhed

Nye navne til Spot 11

En række af tidens mest vægtige unge indslag på den danske musikscene melder sig klar til årets Spot-estival

Tre af de store profiler på den danske musikscene netop nu vil være at finde på programmet til Årets Spot-estival i Århus. Peter Sommer, Mikael Simpson (billedet) og Kira And The Kindred Spirits er således alle bekræftet til festivalen.

Alle tre kunstnere har ved tidligere lejlighed spillet ved den århusianske festival. Peter Sommer spillede faktisk første gang på Spot helt tilbage i 1996 på Spot 03, som en del af bandet My First Valentine.

Men som bekendt er Spot-festvalen også i høj grad en begivenhed, der sætter fokus på vækslaget og hele den danske rytmiske musikscene. Således vil der for eksempel hele lørdagen være reserveret en scene til unge danske jazz-musikere. Her vil blandt andet Anderskov Accident, Mold, Kasper Tranberg Smalltet, I Got You On Tape, Gramski Beat, Autofant og Trio Trash kunne opleves.


Desuden vil også det særprægede band Ikscheltaschel, der spiller deres helt egen blanding af hip-hop og jazz, som fremføres på et hjemmestrikket vrøvlesprog, kunne opleves, ligesom også Ataf vil kigge forbi.

En række mere elektronisk orienterede bands er også blevet føjet til programmet. Således er Blue Foundation, Efterklang, M.U.S.T. og det finske band Fat Beat Orchestra alle meldt klar i startopstillingen.

Også rock-vækstlaget er naturligvis repræsenteret blandt de nye offentliggjorte navne. Funch, Lack og Kå, der blev valgt som Månedes Demo i Gaffa i januar måned, runder således sammen med det finske indie-rockband Sister Flo rækken af nye navne af for denne omgang.


ANNONCE