De Efterladte drager på Utrotour

De Efterladte drager på Utrotour

Duoen Olesen-Olesen, der bestod af sanger og sangskriver Peter H. Olesen og guitarist Henrik Olesen, med ekstraguitarist Michael Lund som hyppig tredjemand, er fortid, men i ruinerne er opstået en ny konstellation under navnet De Efterladte alias Peter H. Olesen og Michael Lund.

I foråret udgav De Efterladte debutalbummet "Traditionen Utro", som de nu vil turnére med. GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen gav albummet fire stjerner og skrev blandt andet:

"Sangene om sortsynet er mere direkte og personlige end med Olesen-Olesen, selvom sangskriveren også forsøger at skabe lidt modvægt med sangen Mit Lyssyn. Det er dog på ingen måde med til at efterlade indtrykket af en munter plade. Olesen dvæler ved sin egen rolle som sangskriver og digter. Han tvivler på dem begge, men vælger at fortsætte ufortrødent. Denne gang som en rustik folk-sanger, der tager sig sine musikalske friheder."

Ved flere af koncerterne på De Efterladtes Utrotour vil de få selskab af musikeren og produceren Boi Holm, der har produceret "Traditionen Utro" og tidligere har produceret for Jimmy Jørgensen og Hanne Boel. 

De Efterladte vil på deres Utrotour kunne opleves følgende steder:

Torsdag 27/10 kl. 16: Spil Dansk Dagen, Sorø Bibliotek, Sorø

Torsdag 27/10 kl. 21: Musikcafeen, Huset i Magstræde,København *

Torsdag 3/11 kl. 20: Tobaksgaarden, Assens *

Søndag 6/11 kl. 14: Knuds Garage, Kolding

Torsdag 10/11 kl 21: Musikcafeen, Aarhus *

Fredag 11/11 kl. 20: Klub Husfred, Huset, Aalborg *

Lørdag 12/11 kl. 22: Teater Momentum, Odense *

Torsdag 24/11: Vides endnu ikke *

* med Boi Holm

Lyt til De Efterladtes nummer "Mit Lyssyn" fra "Traditionen Utro":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA