x

The War On Drugs gæster Vega

The War On Drugs gæster Vega

The War On Drugs giver den 16. februar koncert på Lille Vega i København.

Den albumaktuelle amerikanske indiegruppe fra Philadelphia spillede i september en udsolgt koncert på Loppen, og nu får københavnerne endnu engang fornøjelsen af The War On Drugs.

Bandet udgav i august deres andet studiealbum "Slave Ambient", der har fået 8.3 af Pitchforks anmelder Stuart Berman sammen med det prestigefyldte stempel Best New Music, som blandt andet danske Iceage også har fået.

Stuart Berman skrev blandt andet om "Slave Ambient":

""Slave Ambient" deler adskillige kvaliteter med sin forgænger fra 2008, "Wagonwheel Blues": en fornemmelse af at hengive sig til åben motervej og fortræffelig isolation sat op mod pragtfulde vidder, en ufortrøden beundring for fm-radio-americana-ikoner fra fordums tid (Springsteen, Dylan, Petty) og en vilje til at polere bandets skarpe kanter med afklarethed, (...)"

Omdrejsningspunktet i The War On Drugs er forsanger Adam Granduciels, der i 2005 grundlagde bandet sammen med Kurt Vile, som forlod bandet i 2008 og nu har en solokarriere. Bandet består desuden af multiinstrumentalisterne Dave Hartley og Robbie Bennett samt trommeslager og percussionist Robbie Bennett.

Koncerten finder sted tordag den 16. februar kl. 21:00

Billetter formidles via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA