Nyhed

Coldplay-koncerten bliver sendt på TV2 Zulu

Coldplays eksklusive koncert i Norden i forbindelse med udgivelsen af det nye album "Mylo Xyloto" bliver sendt på TV2 Zulu

Som GAFFA skrev i går, giver Coldplay den 4. november en eksklusiv koncert på Folketeateret i Oslo i forbindelse med udgivelsen af albummet "Mylo Xyloto", som vil blive vist på tv eller online i Norden.

Nu er det blevet offentliggjort, at den danske tv-dækning vil blive håndteret af TV2 Zulu, der viser intimkoncerten, hvor Coldplay vil spille en blanding af numre fra deres nye plade "Mylo Xyloto", der udkommer på mandag, og gamle Coldplay-klassikere.

Hvornår programmet bliver vist, vides ikke endnu.


Som GAFFA også skrev i går, bliver der ikke solgt nogen billetter til koncerten. Man kan kun få billetter ved at vinde dem ved at deltage i forskellige konkurrencer på diverse sites:

www.emi.se

www.facebook.com/EmiMusicSweden 


www.twitter.com/EmiMusicSweden

www.facebook.com/playalisticSweden

GAFFA streamer i denne uge hele "Mylo Xyloto"-albummet. Du kan hver dag høre et nyt nummer, og i dag er det nummeret "Charlie Brown", som kan høres her.


Coldplay har netop udsendt en musikvideo til andensinglen "Paradise" fra "Mylo Xyloto". Videoen er instrueret af Mat Whitecross og er filmet i London og Syd Afrika:

ANNONCE