x

GAFFA Norge er gået i luften

GAFFA Norge er gået i luften

Efter flere år med tørke på de norske musikmagasinhylder kan musikinteresserede nu få slukket deres tørst, når GAFFA i dag klokken 12 lanceres i Norge.

Med friske erfaringer fra sidste års vellykkede lancering i Sverige er det et naturligt tiltag i en strategi, der sigter imod at dække hele det skandinaviske marked.

GAFFA har netop åbnet sin norske hjemmeside, GAFFA.com, og i løbet af foråret 2012 følger den trykte magasinudgave, som efter planen skal distribueres gratis over hele Norge.

Ligesom GAFFA.dk og GAFFA.se

GAFFA.com er gået i luften med en stribe norske og internationale nyheder, artikler, koncert- og albumanmeldelser, gallerier, koncertkalender, konkurrencer og tv-indslag. Og det bliver opdateret døgnet rundt, året rundt, takket være en stab af kompetente lokale medarbejdere. Altså fuldstændigt som de danske og svenske sites, GAFFA.dk og GAFFA.se

I dag kan du blandt andet læse nyheder om Coldplay, Westlife og black metal-bandet Vreid, interviews med Tori Amos, Destroyer og Battles, anmeldelser af koncerter med navne som Melvins, Hidden Cameras og KILLL og anmeldelser af albums med Team Me, Casiokids og Little Gang. Og der kommer meget mere de følgende dage.

Ambitiøs redaktør

Øyvind Rones, som tidligere har skrevet for en lang række norske medier og været redaktør på musiksiden Groove.no, er ansat som redaktør for GAFFA Norge.

– Jeg er utrolig stolt og glad for at få denne udfordring. Jeg føler, norsk musik fortjener at blive taget seriøst ude og på hjemmefronten. Det er min ambition, at GAFFA får samme stærke position i Norge som i resten af Norden, udtaler Øyvind Rones.

GAFFA har eksisteret i Danmark siden 1983 og når hver måned ud til mere end 300.000 læsere via sit gratis magasin og hjemmesiden GAFFA.dk.
GAFFA har altid haft stort fokus på nordisk musik og begyndte sin ekspansion til Norden med lancering i Sverige i 2010, hvor der på kort tid i lighed med Danmark er skabt et stort kendskab og en solid brugerskare.

Om den nye udvidelse siger GAFFAs nordiske manager Robert Borges:
– Norge er det nordiske land, som ser ud til at klare sig bedst i musikbranchens nuværende transformation. Vi ser et stort potentiale i norsk musik og et behov for et medie som GAFFA. Det blir gøy!

 

GAFFA er nu Skandinaviens største musikmagasin.

Læs meget mere på GAFFA.com, og husk at gøre alle dine norske venner opmærksom på GAFFA Norge.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA