x

Mindekoncert for Natasja

Mindekoncert for Natasja

Den 29. oktober bliver mindekoncerten "We Remember Natasja" afholdt i Pumpehuset til ære for den afdøde reggae/dancehall-dronning.

Her vil Wafande, Buggy Nhakente (Barbados), Jah Turban, Little Kaka, Benny Jamz feat. Kesi, Pharfar, Mukupa & Teresa, Wendy Wonder, Roots Harmonics Band, Donkey Band, Sky Juice Sound og Donkey Sound hylde Natasja med en koncert.

Natasja Saad, også kendt som Little T, omkom ved en tragisk bilulykke på Jamaica i 2007 i en alder af kun 32, en ulykke, som dermed satte en stopper for en lovende og voksende karriere. Natasja nåede blandt andet at nyde succes med sin og Enurs single "Calabria", der blev nummer ét på Billboards Hot Dance Airplay Chart, og som siden har solgt en halv million eksemplarer i USA, ligesom den hittede i både Jamaica og store dele af resten af verden.

Herhjemme har Natasja haft stor succes og er blandt de mest prisvindende artister. Hun har hittet med numre som "Op Med Ho'det", "Hængekøjen" og "Ildebrand I Byen" og har også gjort sig bemærket med ikke mindst sin medvirken på Bikstok Røgsystem "Cigar".

"We Remember Natasja" vil finde sted lørdag den 29. oktober kl. 22.00 i Pumpehuset i København.
Billetter koster 120 kr. + gebyr og købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA