x

Geri chokerer med lesbisk show

Geri chokerer med lesbisk show

Prøv at lade ordene rulle henover din tunge ”Donna sotto la stelle”, på dansk ville det hedde noget i retning af: Kvinde under stjernerne. Det lyder måske nok – på italiensk – som en skummende Zabbaione-dessert, men var altså titlen på et romersk modeshow, på Den Spanske Trappe, onsdag aften. Aftenens ubestridte stjerneoptræden, stod den tidligere Spice Girl, Geri Halliwell for.

Hun præsenterede nemlig et par numre fra sin seneste udgivelse, Scream If You Wanna Go Faster – og skrige, DET gjorde romerne – desværre for Geri, var skrigene mest af vantro og afsky. Geri fremførte nemlig et show, som måske nok var en kende FOR ”udadvendt” for de ellers så dekadente romere. Med sig under sin optræden, havde hun hele fem danserinder, med (hvad den italienske presse kalder) ”sado-masochistisk attitude”. Geri selv, var iført et sort, ultra-småt latex-outfit. Et minut inde i sangen begyndte de fem danserinder så at slikke på Geris læderstøvler, og gnubbe sig mod hendes krop – ligesom de slikkede og kyssede hende overalt, på skuldre, ben, kinder og bagdel. I samme sekund sangen sluttede, lod Geri sig falde i Bernini-brønden, for enden af Den Spanske Trappe. Det fik den romerske avis La Repubblica, til – i en dybt forarget artikel – at udråbe Geris optræden til ”Lebbe-dansen i Brønden”.

Vores egen hjemlige skandale-prinsesse – modellen og ”musikeren” Brigitte Nielsen, (formerly known as Stallone) - opførte sig (ifølge avisen) langt mere værdigt, hun gik nemlig mannequin for designeren Farhad – til stor tilfredsstillelse for alle tilstedeværende. Sådan, Gitte-pigen!!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA