x

Det Ganske Lille Band udgiver bokssæt

Det Ganske Lille Band udgiver bokssæt

Inden C.V. Jørgensen spandt satire over Costa Del Sol-danskeres asociale sammenhold på albummet "Tidens Tern", der senere har indfundet sig i den danske kulturkanon, spillede han med gruppen, der var kendt som Det Ganske Lille Band.

De udgav sammen de tre plader "Storbyens Små Oaser", "Vild I Varmen" og "Solgt Til Stanglakrids", der nu udkommer i et bokssæt i en remastereret udgave sammen med en ep med to sjældne engelsksprogede udgivelser, som kun udsendtes på en promotion-maxisingle i 1979. Det drejer sig om numrene "Downtown St. Tropez" og "A Notion Of A Long Tongue". Bokssættet indeholder også fem livenumre optaget i Windsor Teatret på Frederiksberg i slutningen af 1978.

Det Ganske Lille Band bestod af René Wulff på trommer, Ivan Sonne Horn på guitar og Erik Falck på bas. I 1978 trådte guitaristen Thomas Grue til for en kort bemærkning, og i 1979 indtrådte Hos Anna-sangerinden Lotte Rømer på blandt andet keyboards og korsang.

Boks-designet er lavet af Michael Jensen, der også designede Sort Sol-boksen fra 2011, og boksen inkluderer samtlige tekster fra de tre album.

Bokssættet udkommer den 7. november.

Boksættes indhold:

Storbyens Små Oaser (1977)

Vild I Varmen (1978)

Solgt Til Stanglakrids (1979)

 

Rariteter & Livetracks (1977-1979):

1. Downtown St. Tropez

2. A Notion Of A Long Tongue

3. Tobaksvejen (live)

4. Hamburger Sally (live)

5. Bellevue (live)

6. Maskemesteren (live)

7. Entertaineren (live)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA