x

Madonnas bror er hjemløs

Madonnas bror er hjemløs

Det rige og berømte ikon Madonna har en hjemløs bror. Omtrent sådan lyder overskrifterne, der breder sig på nettet, efter at Madonnas bror Anthony Ciccone har beklaget sig til Michigan Messenger over sin tilværelse som arbejdsløs og hjemløs. Anthony Ciccone har ifølge eget udsagn måttet leve af at samle flasker og bestride andre utaknemmelige jobs, efter at han blev afskediget fra et job på faderen Tony Ciccones vingård.

Interviewet til Michigan Messenger er bragt i forbidelse med en feature om, hvordan kirker i Traverse City åbner dørene for hjemløse om vinteren. Efter at have fortalt om det unikke system for hjemløse i byen forklarer Anthony Ciccone ifølge Michigan Messenger, at han har været hjemløs i halvandet år og er træt af folk, der fryder sig over at se én fra en rig familie skrabe bunden, som han gør. Han siger blandt andet i interviewet om den manglende hjælp fra sin rige familie:

"Grundlæggende vendte min familie mig ryggen, da jeg havde en meget svær tid."

"Du tror ikke, jeg har svaret på den her slags spørgsmål 117 gange – hvorfor min søster er styrtende rig, og jeg er hjemløs på gaden."

"Jeg fik forfrysninger i mine fødder sidste vinter," siger Ciccone. "En af mine venner mistede alle ti tæer. Adskillige er døde af kulde."

Læs hele Michigans Messengers historie og interview med Madonnas bror Tony Ciccone, der er blevet en historie i historien, her.

Madonna har endnu ikke udtalt sig i sagen.

Se tv-indslag fra E News Now om historien her:

L

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA