x

Nyt Annika Aakjær-album næste år

Nyt Annika Aakjær-album næste år

Annika Aakjær er ved at lægge hånd på de sidste sange på sit kommende studiealbum, der vil udkomme til næste år. Sangerinden skriver på sin Facebook-page:

"Glæder mig rigtig meget, til I skal høre næste plade som jeg er i gang med nu, ca. halvvejs, den er ude i 2012, når den er færdig, pladekontrakten er på plads og andre småting er ordnet."

I hullahop

Annika Aakjær har siden debuten "Lille Filantrop" været en ganske produktiv sangskriver. Aakjær har desuden været medvirkende i Beatles-teaterforestillingen "Come Together" på Østre Gasværk og kan for tiden opleves i "Oliver med et Twist" på Nørrebro Teater.

Hun har også fået sin skuespillerdebut i den anmelderroste film "Dirch", hvor hun spiller en ung Daimi over for Nikolaj Lie Kaas som Dirch Passer. Annika har udtalt omkring rollen:

"Jeg er meget beæret over, at de valgte mig til rollen. Siden hen har jeg været så heldig at møde Daimi og høre hende fortælle om Dirch og den tid, hun kendte ham. Det var meget stort for mig."

Sidste år udkom albummet "Missionær", og her skrev GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt blandt andet om albummet, som han gav 5 stjerner: "Annika Aakjær træder i den grad i karakter som skarp sangskriver, både når det gælder tekst og melodi."

Annika Aakjærs kommende tredje studiealbum udkommer som sagt i det nye år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA