x

Elvis Costello gæster Aarhus

Elvis Costello gæster Aarhus

I forbindelse med "The Revolver Tour - The Return of the Spectacular Spinning Songbook!!!" gæster Elvis Costello & The Imposters Musikhuset Aarhus' lørdag den 2. juni 2012, hvor han skal spille i Store Sal kl. 20:00.

En spontan mand

"The Revolver Tour - The Return of the Spectacular Spinning Songbook!!!" refererer til den første Revolver-turné, som Costello præsenterede på få selektivt udvalgte koncertadresser for 25 år siden.

Til koncerten i Aarhus kan ingen føle sig sikre, da tilskuere i en stadig strøm hives op på scenen for at dreje på det store lykkehjul for at bestemme sætlisten. Kvindelige tilskuere har også fået lov til at vise deres færdigheder i det opstillede go go-bur.

Fremgangsmåden med lykkehjulet bliver den samme nu som dengang. Cirka 40 udplukkede numre fra hele Declan Patrick MacManus' karriere - suppleret med et par covers. Der er både hele sangtitler og ord som "Time" – som så giver undskyldningen for at spille numre som "Man Out Of Time", "Clowntime Is Over..." og så videre. Arrangørerne vil dog ikke afvise, at hovedpersonen selv kan finde på at vride hjulet hen til et nummer, der passer ham lige nu, eller som falder ham ind, efterhånden som aftenen skrider frem.

Endelig har Costello det med at invitere så mange som muligt op på de skrå brædder til den store finale.

En musikalsk mand

Elvis Costello har været i gang i mere end tre årtier og har begået sig i rock, pop, jazz, easy listening og klassisk musik.

Han fik sit gennembrud med den new wave-orienterede debut "My Aim Is True" tilbage i 1977 og hittede i Danmark i sen-90'erne med sit easy listening-samarbejde med Burt Bacharach, "Painted From Memory".

Billetsalget til koncerten i Musikhuset Aarhus starter mandag den 31. oktober kl. 10:00 via www.musikhusetaarhus.dk eller www.billetlugen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA