x

Hør The Good Life-koncerten på P3 i aften

Hør The Good Life-koncerten på P3 i aften

Var du en af de mange, der ærgrede sig over, at du ikke fik fingre i det begrænsede antal billetter til "The Good Life"-koncerterne i Koncerthuset og på VoxHall, så kan du få fornøjelsen i aften klokken 18.00-20.00, hvor P3 gengiver uddrag af hele koncerten, hvor Kashmir også bliver interviewet løbende.

Fra på mandag kan hele koncerten streames på dr.dk/p3

Nostalgisk koncert

GAFFAs anmelder Kristian Pedersen gav sidste uges koncert i Koncerthuset fem stjerner med ordene: "Kashmir tog et længe ventet, men flot, stramt og stilfuldt favntag med juvelen i deres skrin og sendte stjernedrys ud over et stærkt begejstret, trofast publikum."

Læs hele resten af GAFFAs anmeldelse her.

Tidsløst album

I dag fremstår "The Good Life" stadig som en vital, musikalsk og tidsløs kraftpræstation. 

Albummet blev udsendt den 16. februar 1999, fik seks stjerner i GAFFA, og året efter modtog Kashmir hele seks Grammyer, deriblandt for årets album og årets gruppe. I dag har "The Good Life" solgt et stykke over 120.000 eksemplarer og har status af triple platin.

The Good Life For Good

Kashmir spiller både i aften og i morgen aften på VoxHall i Aarhus, hvor de vil fremføre "The Good Life" i sin fulde længde for en allersidste gang. De udsolgte koncerter starter klokken 21.00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA