x

Freddie Mercury synger fra graven

Freddie Mercury synger fra graven

Queen har offentliggjort, at de til næste år vil udgive et nyt album indeholdende sange, der aldrig har været udgivet før, fra dengang, hvor Freddie Mercury stadig levede og var gruppens frontfigur.

Guitaristen Brian May og trommeslageren Roger Taylor er netop i gang med at gennemgå bandets gemmer for at finde de udvalgte demoer og uudgivne sange, der kommer til at optræde på det kommende album.

Ny musical

De to resterende medlemmer fra det originale Queen er også i gang med at lave en opfølger til musicalen "We Will Rock You", som de skrev sammen med komikeren Ben Elton.

Brian May udtaler til nyhedssiden The Daily Star: "Vi vil gerne lave en musical, der skal følge op på "We Will Rock You". Vi har sangene, så det handler kun om at finde tiden til at gå i gang med produktionen."

Freddy vender tilbage

Det sidste studiealbum, hvor Freddie Mercury optrådte på, mens han var i live, var på albummet "Innuendo" fra 1991, som var samme år, han døde af aids. I 1995 udgav Queen dog det posthume album "Made In Heaven", hvor Mercury også medvirkede.

Brian May har senere hen indrømmet, at han selv havde overvejet selvmord efter Freddies død, da May også mistede sin far omkring samme tid.

Nu bliver det snart muligt at høre Queen i sin oprindelige sammensætning spille nye sange, der aldrig har set dagens lys før.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA