Ny single fra Kashmir

Ny single fra Kashmir

I dag udgiver Kashmir singleforløberen til deres kommende opsamlingsalbum "Katalogue", der udkommer den 11/11/11. Du kan høre et udklip af den nye single, "Electrified Love", her.

Mange vil måske allerede kunne genkende nummeret, da det har været spillet live i løbet af 2009 blandt andet til det års Grøn Koncert.

Kasper Eistrup udtaler, hvorfor "Electrified Love" ikke nåede at komme med på bandets seneste album, "Trespassers", der udkom februar sidste år:

"Vi kunne ikke finde en plads på pladen til det, men vi har hele tiden været glade for det og syntes, at det var synd, at folk ikke fik det at høre."

"Katalogue"

"Katalogue", med den fine reference til debutpladen "Travelogue" fra 1994, fejrer bandets 20 års fødselsdag og vil blive udgivet som dobbeltalbum bestående af Kashmirs vigtigste sange, der går fra i dag med "Electrified Love" og tilbage til deres liveoptræden til DM i Rock i 1993.

Opsamlingsalbummet indeholder også eksklusive sange, der tidligere ikke har været udgivet på Kashmirs egne studiealbum eksempelvis "Cellophane", der kun har været tilgængelig i en liveversion i koncertfilmen "The Aftermath - Live Concert Film" fra 2005.

Et andet nummer er det noget sjældne "Little & The Vast", som stammer fra kompilationspladen "Gå Ikke Over Sporet"; et jubilæumsalbum for DSB's 150 års fødselsdag i 1997.

"Break Of The Avalanche" har kun været udgivet på vinyl-ep'en "Extraordinaire" (2010) og som et eksklusivt ekstranummer, hvis man i sin tid forudbestilte "Trespassers" på iTunes.

Andre eksklusive numre indbefatter den aldrig før udgivne "Evermore", den lette "Supergirl" fra soundtracket til "De Fortabte Sjæles Ø" samt godnatsangen, "Splittet Til Atomer", fra P3's Det Elektriske Barometer.

Udgivelsen indeholder i alt 32 numre, samt en 48 siders booklet fyldt med fotos og tegninger og et stort interview om tilblivelsen af og tiden omkring Kashmirs seks album.

På albummet ligger sangene i omvendt kronologisk rækkefølge, altså med de nyeste først.

Trackliste:

 1. Electrified Love
 2. Still Boy
 3. Mouthful Of Wasps
 4. Bewildered In The City
 5. Pursuit Of Misery
 6. Break Of The Avalanche
 7. Splittet Til Atomer
 8. The Cynic
 9. Kalifornia
 10. The Curse Of Being A Girl
 11. She's Made Of Chalk
 12. Supergirl
 13. Rocket Brothers
 14. The Aftermath
 15. Cellophane
 16. Surfing The Warm Industry
 17. In The Sand
 18. Evermore
 19. Graceland
 20. Make It Grand
 21. Miss You
 22. Mom In Love, Daddy In Space
 23. Lampshade
 24. Little & The Vast
 25. Vote 4 Dick Taid
 26. Bring Back Superman
 27. Gloom
 28. Leather Crane
 29. Rose
 30. The Story Of Jamie Fame Flame
 31. Art Of Me
 32. Child Of A Distant Cult

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA