x

Ivory & Gold varmer op for Erasure

Ivory & Gold varmer op for Erasure

Den danske popduo Ivory & Gold, der i september udgav deres debut-ep "I", skal varme op for engelske Erasure, der spiller i Falconer Salen i København den 7. november.

Dansk pop

Den ene halvdel af duoen er sangerinde og sangskriver Karen Marie Groth, og den anden halvdel består af producer Ronni Vindahl. Siden starten af 2010 har de to i samarbejde stablet deres eget fælles udtryk på benene.

Karen Marie Groth er en selvlært sangerinde og sangskriver. I løbet af sin tid har hun arbejdet med nogle af Danmarks mere markante sangere, musikere og producere, blandt andre Hanne Boel, Per Vers og Madness4Real, og boet i henholdsvis New York og L.A. Derudover har hun afholdt en række foredrag omkring det at være selvlært sanger, på blandt andet Berklee Music Academy i Boston.

Ronni Vindahl er ligeledes en selvlært musiker. Vindahl fungerer som en af hovedkræfterne bag det anmelderroste musikkollektiv Boom Clap Bachelors og Non+ og har skabt sit eget udtryk i dansk musik.

Blandt 642 deltagere

Erasure har sammen med koncertarrangøren Live Nation den seneste måneds tid lyttet sig igennem bandbasen hos Royal Beers musikinitiativ Tak Rock! Og ud af de 642 tilmeldte bands har de nu besluttet, at Ivory & Gold er de rigtige til at matche briternes populære elektropop.

Den store koncert løber som sagt af stablen den 7. november i Falconer Salen i København.

Billetter er udsolgt, men det er muligt at skrive sig på venteliste her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA