x

James Hetfield indlagt til afvænning

James Hetfield indlagt til afvænning

Den amerikanske konge af snerrende, vrissen strubesang, Metallicas James Hetfield, har netop betydet at Metallicas næste udgivelse bliver yderligere forsinket. Først gik bandets bassist, Jason Newstead, ud af bandet i vinters, og nu er Hetfield altså indlagt til afvænning for druk. Faktisk hedder det på Metallicas officielle hjemmeside, at “Hetfield i øjeblikket behandles for blandt andet alkoholmisbrug”.

I et samlet statement fra bandet, hedder det blandt andet, at “James arbejder meget hårdt på at komme på fode igen, og det skulle være unødvendigt at understerege hvor meget vi støtter ham”.

38-årige James Hetfield har udviklet sig utroligt meget over årene – både sangteknisk og hvad angår sit rock-kliché-udtryk. Fra i 80erne at have været i fare for at ende som en spandexklædt, hårlak-misbrugende make-up-oversmørret parodi på en heavyrocker, bragte han – og Metallica – heavyrocken tilbage hvor den hørte hjemme, med deres aggressive, lige-på-og-hård-stil. Vi ønsker ham held og lykke herfra!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA