x

Se hvordan Seebach blev forvandlet til en bad boy

Se hvordan Seebach blev forvandlet til en bad boy

På denne måneds forside af GAFFA finder man Rasmus Seebach. Men det er ikke Rasmus Seebach, som man kender ham, han er nemlig blevet forvandlet til en bad boy.

Ideen til forsiden er hentet i Johnny Deeps karakter i "Cry Baby"-filmen, og den idé var Rasmus Seebach med det samme med på, så en dag i oktober blev Seebach stylet af Vigdis Johnsen og fotograferet af Rasmus Weng Karlsen, og nu kan man på GAFFA TV se, hvordan det foregik i denne bag forsiden-video.

GAFFAs skribent Michael José Gonzalez har interviewet Rasmus Seebach til bladet, og her spugte han blandt andet:

På coveret til dette magasin bliver du jo – modelleret efter Johnny Depps karakter i Cry Baby – fremstillet som lidt en "bad boy". Har du noget "bad boy" i dig?

Hvortil Rasmus Seebach svarede:

– Jeg er jo faktisk en bad boy, det ved alle, haha! Ej, som alle andre knægte kan jeg selvfølgelig også blive sur og irriteret, og jeg har jo også en fortid som hiphopper – ikke fordi jeg synes, det er så farligt eller så bad, men det er måske ikke alle, der ved det. Men hvis en "bad boy" er en, der laver ballade i byen, så er det meget langt fra, hvad jeg er, for jeg kan sgu bedst lide, når folk er gode ved hinanden.

Læs et længere interview med Rasmus Seebach i GAFFAs artikelsektion.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA