x

Bon Iver-fans kan godt glæde sig

Bon Iver-fans kan godt glæde sig

I går gav amerikanske Bon Iver en gedigen koncert i Sentrum Scene i Oslo, og i morgen aften spiller de i Falconer Salen i København.

Høje forventninger

Bon Iver blev startet i 2007 som et enmandsband af Justin Vernon. Senere hen er flere bandmedlemmer kommet til. Og dette kunne godt høres på gårsdagens koncert:

"Og med den massive anmelderros og den stadigt voksende fanskare har Bon Iver også vokset. I alle retninger. Ikke alene var lyden større og mere rigt detaljeret end tidligere. […] Ni mænd fyldte scenen til randen, ekstatisk modtaget af en fuld sal", skriver GAFFAs norske anmelder, Isabella Greffel, der ligesom publikum havde høje forventninger til gårsdagens koncert i Oslo.

Med kun to (ret korte) studiealbum og en ep i posen formåede bandet alligevel at spille i næsten to timer.

"Det er meget få kunstnere, der kan holde ud at give en god koncert på næsten to timer, uden at have en lang karriere og stort bagkatalog som The Rolling Stones eller David Bowie", beretter Greffel. Greffel tilføjer dog, at koncerten "næsten blev for meget at gabe over", og derfor giver hun "kun" fire stjerner. Læs hele anmeldelsen her.

Bon Iver spiller som sagt i morgen aften, lørdag den 5. november, til den udsolgte koncert i Falconer Salen klokken 20:00. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA