x

Bernhoft returnerer til Danmark med band

Bernhoft returnerer til Danmark med band

Den norske soulsanger Jarle Bernhoft har i år nydt stor succes i Danmark. Derfor vender han til foråret tilbage til Danmark med medbragte forstærkninger i form af et 11 mand stort band. Sammen vil de besøge otte danske spillesteder, som kan ses nedenfor.

Jarle Bernhoft har i år gæstet de danske scener som enmandsband. For nylig indtog han Posten i Odense, hvor GAFFAs anmelder Morten Gottschalck var til stede. Han gav koncerten fem stjerne og følgende ord med på vejen:

"Aldeles glimrende koncert, en af årets bedste for undertegnede, og så dynamisk og fyldt med indhold, at det er svært at ønske mere. Lidt som Yoav har Bernhoft en tendens til at glide ind i sit eget univers, og fra tid til anden miste fornemmelsen med hvor publikum er henne. Der kommer passager, hvor det virker som om han spiller mere for sig selv, og hvor publikum mest af alt står og venter på at nummeret slutter. Sammen med de fuckups, han lavede undervejs, bliver det stadigvæk en solid 5-stjernet oplevelse."

Til næste år kan fans altså se frem til at opleve Bernhoft i en helt ny konstellation. Samlet set vil Bernhofts band bestå af:

Jarle Bernhoft (guitar, vokal), Hedvig Mollestad Thomassen (guitar, vokal), Audun Erlien (bas), David Wallumrød (keyboards), Torstein Lofthus (trommer), Martin Winstad (percussion), Line Horntveth (percussion, vokal), Trygve Seim (sax), Øyvind Brekke (trombone) og Rikke Normann, Ingunn Dalland og Marianne Pentha (alle kor)

Billetsalget til forårets danmarksturné starter den onsdag den 9. november og billetter formidles via GAFFA Live eller via de respektive spillesteder.

Tourplan:

21.03 Århus – Train                             

22.03 Odense – Posten                     

23.03 Herning – Fermaten                  

24.03 Esbjerg – Tobakken                  

28.03 Aalborg – Skråen

29.03 København - Store Vega

30.03 Roskilde – Gimle

31.03 Kolding – Godset


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA