x

Se D-A-D i dametøj

Se D-A-D i dametøj

De garvede medlemmer i D-A-D har ikke bare lavet et nummer, der deler titel med den hedengangne Popstars-gruppe eyeQs hit "I Want What She's Got", de har nu også valgt at klæde sig i dametøj, der kan gøre selv en drag queen jaloux. 

"I Want What She's Got" er førstesinglen fra det kommende album "DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK", der er D-A-Ds 11. studiealbum, som udkommer den 14. november.

Forsanger Jesper Binzer, der ved årets DMA reklamerede for D-A-D's nye dametøjsvideo, udtaler om musikvideoen:

"Den grundlæggende idé var at få noget kvindelighed i videoen, uden det blev tits and ass. Og når sangen nu handler om, at 'åh, jeg vil gerne have det kvindelige nærvær og intimitet', var det oplagt. Og så har vi fået en helt ekstremt stor respekt for kvinder, der kan holde ud at gå rundt i høje hæle i flere timer."

Guitarist Jacob "Cobber" Binzer siger samtidig:

"Vi har kæmpet en del mod at blive puttet i den der brovtende, lædervestklædte, testosteronrockbås. Men vi har altid haft en feminin side, og tanken om at trække i dametøj har været oppe før. Nu kom der endelig en anledning," og tilføjer:

"Det er selvfølgelig sjovt at se os gamle gubber i dametøj, men er også blevet en slags installation, som kommenterer på kønsroller."   

Musikvideoen til "I Want What She's Got" er instrueret af Stevan Treshow, der debuterer som musikvideoinstruktør med denne video.

Se musikvideoen til "I Want Waht She's Got" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA