x

Spot Festival 2012 har åbnet for ansøgninger

Spot Festival 2012 har åbnet for ansøgninger

Spot Festival 2012 foregår den 4.-5. maj 2012, og nu har festivalen åbnet for ansøgninger, så fra nu af og indtil tirsdag den 1. december er det muligt at ansøge, hvis man er interesseret i en showcase på den velrenommerede branchefestival.

Spot Festival skriver i en pressemeddelse, at man efterlyser alt fra rock til pop, hiphop, electronica, dance og alle hybriderne samt de helt nye musikalske brydninger og trends, og det er uanset om ambitionerne er nationale eller internationale eller for den sags skyld begge dele.

Søg om at deltage i Spot Festival her.

Programmet til Spot Festival sammensættes af en blanding af ansøgerne og allerede mere eller mindre etablerede grupper/act/solister, der er med til at tegne den aktuelle danske og nordiske musikscene.

Ansøgningerne håndteres på den måde, at et lytteudvalg gennemlytter de indsendte bidrag og udvælger de bedste, og det er ikke så lidt af et arbejde. Hvert år modtager Spot Festival mellem 500 og 1000 ansøgninger, hvoraf lytteudvalget skal udvælge cirka 50. Blandt 2011's udvalgte var Glass Arena (billedet).

Spot Festival arrangeres i samarbejde med ROSA (Dansk Rock Samråd) og MXD (Music Export Denmark).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA