x

Oh No Ono inviterer til genopbygnings-koncert

Oh No Ono inviterer til genopbygnings-koncert

For godt 14 dage siden blev Oh No Onos Moono-studiet raseret af indbrudstyve, der løb med udstyr for omkring 500.000 danske kroner.

Efter at have kommet sig over chokket inviterer Oh No Ono nu til koncert med en række orkestre, der har gennem tiden har indspillet i studiet og/eller hører til blandt Oh No Onos favoritter, for at samle penge til genopbygning af studiet og samtidig give publikum en god oplevelse.

Koncertaftenen løber af stablen den 2. december i Store Vega, og de foreløbige navne på programmet er Choir Of Young Believers, The Rumour Said Fire, Oh No Ono, Kirsten & Marie og Thulebasen.

Flere bands vil blive tilføjet til programmet i løbet af den kommende tid.

Efter indbruddet i Moono-studiet henvendte flere af Oh No Onos venner og samarbejdspartnere sig til bandet og tilbød deres hjælp, og det er blandt andet det, der nu munder ud i den omtalte koncertaften.

Moonostudiet er ejet af pladeselskabet Tambourhinoceros, som blev startet af de to Oh No Ono-medlemmer Aske Zidore (billedet) og Kristoffer Rom i 2010, og har siden både fungeret som studie og pladeselskab for Oh No Ono såvel som en række andre bands.

Billetsalget starter i morgen den 11. november klokken 10, og billetter til koncerten formidles via Vegas hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA