x

Bullet Train Blast signer med Target Records

Bullet Train Blast signer med Target Records

Bullet Train Blast har fået en pladekontrakt hos Target Records og udsender deres andet album "Nothing Remains" den 16. januar.

"Nothing Remains" er opfølgeren på "Second Chance", der var produceret af Tommy Hansen, og som titlen antyder, så er der tale om en helt ny lyd.

"Nothing Remains" er produceret af Jacob Hansen, og det har, som guitarist Niels Hyttel tilfreds konstaterer, givet et ganske andet resultat, end gruppen havde forventet:

"At indspille vores album hos Jacob Hansen var et pletskud," udtaler Niels Hyttel om samarbejdet med Jacob. "Han opfattede os på en bestemt måde – og da han viste det billede, han så – så blev vi mildt sagt forelsket i os selv igen. Når man tager i et studie, har man altid en ide om hvad resultatet bliver – nogle gange bliver man ret overrasket. Jeg havde taget guitarforstærkere med for små 40 tusinde – og endte med at bruge min gamle upålidelige Marshall på hele skiven. Den smarte moderne lyd havde ikke plads i dette univers, mente Jacob Hansen – og med rette."

Bullet Train Blast har tidligere varmet op for Pretty Maids og amerikanske Black Stone Cherry, og bandets første album "Second Chance" fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Keld Rud og følgende ord med på vejen:

"Debuten fra århusianske Bullet Train Blast kommer som kaldet til alle Guns 'N Roses-fans, der oven på Chinese Democracy hænger slemt skuffede med næbbet. Bullet Train Blast tager udgangspunkt i klassisk Guns a la Appetite For Destruction tilsat en sjat D-A-D, som de lød for 20 år siden. Bullet Train Blast har ikke sat sig for at genopfinde den dybe tallerken, og de får bestemt ingen point for originalitet. De ejer heler ikke den punkede møgbeskidte fanden-i-voldskhed og energi, som Buckcherry med stort held har revitaliseret cockrocken med. Til gengæld er Bullet Train Blast ferme sangsmede, og på det grundlag formår de faktisk at levere et ganske underholdende og overbevisende album."

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA