x

Megadeth møder modgang i Malaysia

Megadeth møder modgang i Malaysia

Den tidligere Metallica-guitarist og forsanger, Dave Mustaing (han blev kylet ud af Metallica i 1983), har måttet indkassere en asiatisk øretæve: hans band Megadeth er nemlig blevet forbudt at optræde i Malaysia, skriver det hæderkronede NME.

Årsagen til det absolutte forbud, skal hovedsagelig findes hos bandets skræmmende skelet-maskot, Vic Rattlehead – Malaysias muslimske myndigheder finder nemlig åbenbart spøgen liiidt for makaber. Bandet er derfor blevet nægtet arbejdstilladelse – såvel som indrejsevisum – til en planlagt koncert i hovedstaden Kuala Lumpur, den 2. august. Myndighederne har ligeledes advaret om, at de VIL blive arresterede, hvis de spiller koncerten alligevel.

Derudover har landets ledelse beordret samtlige pladebutikker, at de skal fjerne Megadeths nye album, The World Needs Hero, fra hylderne. I et statement fra bandets manager hedder det: ”Megadeth er naturligvis skuffede nu, fordi de er blevet nægtet adgang til at spille for deres mange Malaysiske fans. Jeg er sikker på, at fansene ligeledes er meget skuffede. Men forhåbentlig vil det politiske klima ændre sig, så Megadeth snart kan spille hér igen”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA