x

Musikprogrammet for GAFFA Prisen er komplet

Musikprogrammet for GAFFA Prisen er komplet

Nu er der kun 22 dage tilbage, til GAFFA Prisen 2011 bliver afholdt med et stort gallashow i Bremen Teater i København torsdag den 8. december klokken 18.30.

Denne aften vil ikke blot bestå af musikpriser og takketaler men også af uforglemmelige og storslåede liveoptrædener af nogle af de mest toneangivende og albumdebuterende navne i dette år.

GAFFA kan nu med stolthed præsentere det komplette musikprogram for GAFFA Prisen 2011:

  • Who Made Who (billedet) - Denne trio blander disko, techno, rock og god sangskrivning og formår at gøre det med elegance, som de blandt andet har bevist på deres seneste udspil "Knee Deep" fra i år.
  • Ed Sheeran (UK) - Sheeran startede med at skrive akustiske kærlighedssange, inden han som 16-årig flyttede til London for at spille live på storbyens pubber. Sheeran har i løbet af de sidste par år samarbejdet med navne som Wiley, Wretch 32, Example og Devlin.
  • Xander feat. Kesi - Xander debuterede i år med "Over Skyer Under Vand", hvorfra singlen "Os To Og Mine Lagner" blev P3's Uundgåelige og har toppet alle hitlister. Xander vil få følgeskab af hiphopperen Kesi til aftenens koncert i Bremen Teater.
  • Rasmus Walter & Julie Maria - Den tidligere forsanger i Grand Avenue udgav tidligere i år sit debutalbum, hvorpå han synger med sin velkendte smerte i de nu dansksprogede tekster. Rasmus Walter er et forfriskende indslag på den danske rockscene, som får følgeskab af Julie Maria til aftenens gallashow.
  • UFO - Kendt fra rapduoen UFO Yepha og MC's Fight Night har UFO i denne måned udgivet debutpladen "Humaidan". Med det borgerlige navn Kristrian Humaidan – deraf albumtitlen – markerer UFO sig som moden singer-songwriter.
  • The Echo Vamper (UK/DK) - De har allerede gjort voldsomt væsen af sig med stribevis af hidsigt pågående og grænseoverskridende koncerter både ude og hjemme, men med udgivelsen af debut-ep'en "It's The Echo Vamper" har den ambitiøse duo taget endnu et skridt på vejen mod berømmelse.
  • When Saints Go Machine - Den elektroniske popgruppe nyder ikke kun succes for deres anmelderroste album "Konkylie" i Danmark, men bandet har også haft travlt med at turnere rundt på europæiske festivaler hele sommeren.

Du kan lytte til udvalgte numre med artisterne på GAFFAs Spotify-playliste.

Ligesom sidste år vil Anders Breinholt være konferencier for gallashowet, hvor han skal styre overrækningen af GAFFA-statuetterne til aftenens vindere.

Billetslag, gallashow og afterparty
Der er sat et begrænset antal billetter til salg til det store gallashow på Bremen Teater. I billettens pris får man også adgang til et stort afterparty, der både inkluderer fri øl sponsoreret af Royal Beer og muligheden for at feste sammen med prisvinderne. Billetsalget er i gang på Billetlugen.dk.

Stem på Årets Bedste indtil 27/11
GAFFAs redaktion har indstillet på baggrund af kunstnernes præstationer i perioden 1. januar 2011 til 1. november 2011 - en liste, hvor det nu er op til GAFFAs læsere at kåre deres musikfavoritter. Brugerafstemningen finder sted på GAFFA.dk/prisen og slutter den 27. november.

For yderligere info – GAFFA.dk/prisen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA