x

Slash udgiver liveplade

Slash udgiver liveplade

Slash opnåede superstjernestatus i L.A. sidst i firserne og først i halvfemserne sammen med resten af Guns N' Roses. Men oprindelig trådte han sine barnesko i britiske Stoke-on-Trent, hvor han tilbragte de første fem leveår. I juli '11 vendte han tilbage for at give koncert i sin gamle hjemby, og det er denne optræden, som nu dokumenteres på "Made in Stoke 24/7/11". På sætlisten er såvel Guns-klassikere som "Mr. Brownstone", "Sweet Child O'Mine" og "Rocket Queen" som materiale fra tiden med Slash's Snakepit og fra sidste års "Slash", hvor Ozzy Osbourne, Chris Cornell, Iggy Pop med flere stod for vokalarbejdet. De makkere var ikke med i Stoke, men ikke desto mindre er guitaristen begejstret for det hold, han sammensatte til turnéen:

"Det var et af de øjeblikke, hvor du får en velsignelse fra oven og får fat i alle de rigtige folk uden at have ledt efter dem. Det skete bare. Vi klikkede fra starten og blev bare bedre og bedre over tid", fortæller Slash til Rolling Stone om sammensætningen af Alter Bridge-forsangeren Myles Kennedy og Todd Kerns og Brent Fitz på henholdsvis bas og trommer.

Studiealbum på vej

Derfor er det også det hold, som skal i studiet for at indspille Slashs næste album, som er annonceret til at udkomme i april 2012:

"Jeg fandt ud af allerede tilbage i marts 2010, da vi spillede vores første show på Roxy - og endda før det, under øvningen - at der var noget, der klikkede her. Det var simpelthen bare skidesjovt, og jeg besluttede, at det var de folk, jeg ville lave pladen med", fortæller Slash og tilføjer, at de første tre sange er i kassen. Yderligere fjorten vil blive indspillet, når Myles Kennedy til december er færdig med sin aktuelle turné med Alter Bridge:

"Den sidste plade havde nogle løse ender, rent kreativt. Denne her er meget varieret, men det er ét band. den er virkelig cool, rocker virkelig hårdt. Der er nogle fede, episke sange og nogle rigtig cool ballader. Jeg hader at kalde dem ballader - mere bluesede sange. Den spænder bredt".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA