x

Mikael Simpson tager på turné med Ulige Numre

Mikael Simpson tager på turné med Ulige Numre

Mikael Simpson udgav i september sit femte studiealbum, det vanen tro ganske anmelderroste "Noget Laant, Noget Blaat" og drog kort efter på en ganske lille Danmarksturné til blot Aalborg, København og Aarhus.

Nu annoncerer Simpson og hans faste band Sølvstorm en lidt længere turné, der kommer noget længere rundt i landet. Blandt andet til Herning og dermed i nærheden af Simpsons gamle hjemstavn Holstebro.

GAFFA anmeldte Simpsons koncert på Studenterhuset i Aalborg i september, hvor Kristian Pedersen uddelte fem stjerner og blandt andet skrev:

"Mikael Simpson kommer nærmest løbende ind på scenen i Studenterhusets orange-lune lys og indleder en lovlig frisk omskrivning af "Det var en lørdag aften" med teksten: "Det var en fredag aften, og jeg var besat. Jeg ku' ha' erobret hele Hasseris den nat". Den forholdsvis tætpakkede sal hujer højlydt over den geografiske detalje, men undres over Simpsons koks i ugedagene. Han fanger den selv, og ændrer undervejs teksten tilbage til den originale og korrekte.

Og måske er den indledning blot et udtryk for en ualmindelig tændt og glad i låget Mikael Simpson, der denne aften indleder sin Danmarksturné med nyeste skæring "Noget Laant, Noget Blaat" i kufferten. En plade, der i modsætning til forløberne udmærker sig ved at have været i hænderne på to udefrakommende producere og opnået en mere poprocket lyd end tidligere tiders mere dæmpede, elektroniske hjemmeproduktioner.

Det er samme udtryk, Simpson og Sølvstorm fremfører live denne aften, hvor bas, guitarer og trommer sætter de dystre digitale toner i baggrunden til fordel for et mere friskt, melodisk bandudtryk."

Nu drager Mikael Simpson som sagt på en længere turné, denne gang med opvarmning fra det fremadstormende unge københavnske band Ulige Numre, der har fået et regulært internet-hit dette efterår med sangen og videoen "København".
 
Touren er som følger – billetter kan købes fra mandag via GAFFA Live og de respektive spillesteders hjemmesider.
 
2.3. Vejle // Bygningen
3.3. Køge // Tapperiet
 
9.3. Aalborg // Studenterhuset
10.3. Odense // Posten
 
15.3. Roskilde // Gimle
17.3. Albertslund // Forbrændingen
 
23.3. Aarhus // VoxHall
24.3  Herning // Fermaten
 
30.3. København // Store Vega

Hør Mikael Simpsons "Morgenlys" nedenfor:
 
 
 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA