x

LMFAO-koncert bliver opgraderet

LMFAO-koncert bliver opgraderet

Den amerikanske electro-pop-duo LMFAOs koncert i Amager Bio flyttes til Falconer Salen. Koncerten flyttes på grund af stor efterspørgsel, og datoen er fortsat den 21. februar.

I en pressemeddelse oplyser bookingselsakbet, at billetter købt til koncerten i Amager Bio naturligvis kan anvedes i Falconer Salen.

Koncerten i Amager Bio fulgte op på en hurtigt udsolgt koncert, der løb af stablen den 15. oktober på Lille Vega, og nu har efterspørgslen altså fået arrangørerene til at flytte koncerten for at øge kapaciteten.

Den planlagte LMFAO-koncert i Amager Bio var allerede udsolgt. De ekstra billetter, som den øgede kapacitet nu frigør, vil blive sat til salg fredag den 25. november kl. 10:00 i Fona butikker, via billetlugen samt på telefon 70263267.

LMFAO blev dannet i 2006 i Los Angeles, og navnet er en forkortelse for Laughing My Fucking Ass Off. De to medlemmer, Stefan Kendal Gordy alias Redfoo og Skyler Husten Gordy alias Skyblu, er på en gang både dj's, rappere og dansere og udgav i juni deres andet album "Sorry For Party Rocking".

Et af LMFAOs varetegn er de såkaldte "Shuffle"-moves, som man med fordel kan øve sig i forud for den nu opgraderede koncert. Skulle man være i tvivl om, hvad "Shuffle" er, eller hvordan man "shuffler", demonsterer LMFAO her, hvordan det skal gøres:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA