x

Indie-allstar-gruppen Ring Them Bells spiller på Loppen

Indie-allstar-gruppen Ring Them Bells spiller på Loppen

De to musikere Johannes Nidam (guitar, vokal, tidligere Campsite) og Johannes Dybkjær Andersson (trommer, bas, tidligere Lampshade) mødtes uden andre planer end at spille høj og improviseret rock.

Men allerede ved første møde blev den første sang til, og fra den dag opstod sangene spontant i en sådan fart, at der i en længere periode nærmest blev skrevet en sang per øvesession. Med materiale nok til et helt album besluttede Nidam og Andersson sig så for, at de ville have flere med i bandet.

Nu består projektet også af Moogie Johnson (From Sarah, Munch/Johnson) på bas og Jan Johansen (tidligere Glorybox med flere) på guitar.

Pulje af musikalske kræfter

I de sidste 10-15 år har medlemmerne hver især turneret Europa rundt med forskellige projekter som Munch/Johnson, Lampshade, Diefenbach, Glorybox, Sarah Hepburn, Campsite, Our Broken Garden, RebekkaMaria, Wynona og Lise Westzynthius. Det er altså rutinerede kræfter, der står bag Ring Them Bells.

Ring Them Bells kan som sagt opleves på Loppen den 25. november, hvor de åbner for norske 120 Days. Her vil man have mulighed for at høre deres sange blive spillet live for første gang. 

Billetter kan købes her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA