x

Promus klar med Raw Music vol. 3

Promus klar med Raw Music vol. 3

Under overskriften Dig Og Mig Og Vi To giver Like A Tiger, Islets Of Dust (billedet), Live Foyn og Louis & Magneten koncert på Råbar tirsdag den 29. november.

Dig Og Mig Og Vi To er den tredje i rækken af de såkaldte Raw Music-koncerter, som musikere kan arrangere med hjælp fra Promus, der søger for lokale, PA-anlæg, annoncering m. m. Dermed giver Promus musikere mulighed for ubesværet og på egen opfordring at få deres musik ud for et publikum ved blot at udfylde rammerne.

Ideen til den kommende tredje udgave af Raw Music, Dig Og Mig Og Vi To er forstret af Astrid Cordes, som medvirker i Like A Tiger. Temaet peger, som hun selv siger, på at mange bands i Aarhus deler musikere:

"Der er spiret utrolig mange spændende bands frem i Aarhus indenfor de sidste par år, og da byen har den størrelse den har, er det uundgåeligt ikke at skulle deles om de musikere der er, engang imellem. Det har for mig udformet sig til at blive et ganske spændende og givende netværk. Jeg kom derfor på at idéen om at holde en showcase med et lille udpluk af disse "vennebands". Og Råbar virkede som et oplagt sted at holde den."

Dig Og Mig Og Vi To finder sted på Råbar i Aarhus den 29. november kl. 20:00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA