x

Beatles igen-igen

Beatles igen-igen

Er George Harrison dødssyg? Det er han det ene øjeblik, for i det næste at være havregrynsagtigt sund. Det kan nu være det samme, han og kollegerne i Beatles – de forhenværende Fab Four – overvejer nemlig nu (ifølge cnn.dk), at udsende endnu en opfølger til opfølgeren 1 – som jo blev en mega-sællert og gjorde sidste års julehandel til en mere musikalsk oplevelse.

Trommeslageren med gavtyve-ansigtet, Ringo Starr, fortæller til Acces Hollywood, at han og de to andre Beatler skal mødes senere i år, for at diskutere projektet. “Vi har et par idéer på trapperne, men der vil ikke ske noget nyt før tidligst næste år. De endelige afgørelser træffer vi i oktober – så må vi se hvad der sker. Jeg mener … alle VIL jo have en nummer 2”, hedder det altså ifølge den sympatiske trommeslager.

Men det bliver svært at overgå 1 – som jo indeholdt hele 27 Beatles-sange, og toppede alverdens hitlister (faktisk i mere end 34 lande verden rundt). USA alene, tegner sig f.eks for et salg på hele 7.5 millioner eksemplarer af albummet.

All You Need Is Loooove – og en Fandens masse opsamlings-albums!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA