x

Atari Teenage Riot-koncert flyttes

Atari Teenage Riot-koncert flyttes

Atari Teenage Riot skulle have spillet på spillestedet The Rock den 2. december, men eftersom dette sted er nu er blevet lukket, er koncerten flyttet til Pumpehuset.

Bandet blev dannet i Berlin i 1992, hvor de udgav deres debutalbum "Delete Yourself!" i 1995 og begejstrede anmeldere og publikum verden over. Deres andet album "The Future Of War" fra 1997 blandede hardcore techno med samples fra blandt andet Bad Brains og Slayer. Deres sidste album fra 1999 var en anelse anderledes, da det blev indspillet med instrumenter og færre samples.

I 2001 gik bandet hvert til sit, efter medlemmet Karl Crack døde af en overdosis. Nu 10 år senere er Atari Teenage Riot blevet gendannet og udgav i sommer albummet "Is This Hyperreal?".

Dansk support

Opvarmningen laves af Slagskygge, der skal spille sin første koncert. Slagskygge er et nyt soloprojekt af Hansen fra Unveiled, men til koncerten følger Tonje Terese (Walking Mermaid) med som gæstevokal.

Koncerten med Atari Teenage Riot løber som sagt af stablen fredag den 2. december klokken 20.00 i Pumpehuset i Købehavn.

Billetter kan købes her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA