x

I Got You On Tape tager på Danmarksturné

I Got You On Tape tager på Danmarksturné

I september udgav I Got You On Tape sit fjerde album "Church Of The Real". I oktober spillede gruppen en række koncerter i Danmark, herunder en udsolgt koncert i Store Vega. Siden har gruppen turneret i Holland, Belgien og Polen, og nu er I Got You On Tape så klar med en række datoer for en ny Danmarksturné, der løber af stablen i februar, marts og april.

I Got You On Tapes fremtid byder desuden på optrædender ved branchefestivaller i Holland, Norge og USA, hvor gruppen skal optræde ved henholdsvis Eurosonic i Groningen, by:Larm i Oslo og SXSW i Texas.

"Church Of The Real" udkom nærmere bestemt den 5. september og affødte singlerne "Run From The Rain" og titelnumeret "Church Of The Real", der begge er blevet spillet flittigt på flere af de danske radiokanaler.

GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzarlez gav albummet fem stjerner idet han konkluderede følgende:

"Det er et dragende univers, der åbenbarer sig på Church Of The Real, som formår at bevæge sig ubesværet ind og ud af en række forskellige genrer og virkemidler, uden at give afkast på den særlige lyd og dermed den stemning, I Got You On Tape pakker deres numre ind i. Bandet serverer stort set lutter stærke sager på et herligt helstøbt album, der atter burde få dette fremragende orkester i både mediernes og publikums søgelys."

I Got Your On Tapes tourplan:

23.2 - Gimle, Roskilde

25.2 - Musikhuzet, Rønne

2.3 - Stars, Vordingborg

3.3 - Templet, Lyngby

8.3 - Tobakken, Esbjerg

9.3 - Fermaten, Herning

10.3 - Studenterhiset, Aalborg

22.3 - Sønderborghus, Sønderborg

23.3 - Kulisselageret, Horsens

24.3 - Train, Århus

29.3 - Det Musiske Hus, Frederikshavn

30.3 - Godset, Kolding

31.3 - Tobaksgaarden, Assens

13.4 - Toldkammeret, Helsingør

20.4 - Værket, Randers

21.4 - Studie 2 i DR Byen, København.

 

Billetsalg via de respektive spillesteders hjemmesider.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA