x

Rock Liga på Fabriken

Rock Liga på Fabriken

På lørdag kan man for første gang opleve rockklubben Rock Liga på Fabriken, der i første omgang vil byde på koncerter og dj's de kommende tre lørdage.

På lørdag kan man opleve Odense-bandet Rock Hard Power Spray, der ifølge en pressemeddelelse spiller "rock uden alt for meget pis, ynk og navlepilleri". Bandet er inspireret af punk og 80'ernes hardcore-scene, så der burde være garanti for energi og attitude fra bandet, der netop har kvalificeret sig til årets finale i Emergenza-festivalen, der afvikles på Vega 4. juni. Rock Hard Power Spray får følgeskab af DJ Morty Ringwald, som lover at holde festen kørende, når Rock Hard Power Spray er færdige.

Rock Liga vender tilbage både lørdag d. 21 og 28. maj, hvor det er henholdsvis Bel Esprit og Skurk plus Futastic dj's og Coolsville og Maborosi plus dj's, der vil spille op. Planen med Rock Liga er, at der fremover skal være et eller to arrangementer om måneden med bands og dj's i en ikke fastlagt genre, hvilket må siges at være et godt initiativ.

Fabriken


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA