x

Amager Bio får besøg af Talib Kweli

Amager Bio får besøg af Talib Kweli

Den legendariske rapper med de intelligente og politisk ladede rim, Taleb Kweli, giver koncert i Amager Bio den 29. februar.

Talib Kweli startede med at få anerkendelse som en tredjedel af hiphop-gruppen Black Star, der også tæller rapperen Mos Def og dj'en Hi-Tek. Sammen udgav de det selvbetitlede debutalbum i 1998, og siden har Talib Kweli udgivet fem studiealbum under sit eget navn, "Quality" (2002), "The Beautiful Struggle" (2004), "Right About Now" (2005), "Eardrum" (2007), og senest "Gutter Rainbows", der udkom i starten af dette år.

Allerede nu har den ihærdige rapper også bekræftet titlen på sit kommende album "Prisoner of Conscience". Datoen for udgivelsen er endnu ikke officiel.

Talib Kweli er kendt for sit præcise og ret unikke flow og sine politiske holdninger. Blandt andet har han startet sit eget label Blacksmith Music, der ikke blot er et pladeselskab, men ifølge Kweli selv gerne må opfattes som et fællesskab og en bevægelse.

Koncerten med Talib Kweli løber som sagt af stablen den 29. februar i Amager Bio, og billetsalget starter den 5. december kl. 10.00 via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA