Nyhed

De nominerede til Grammy 2012 er fundet

Kanye West er nomineret i hele syv kategorier, mens Adele og Bruno Mars følger efter med seks nomineringer hver

I går blev de nominerede til den 54. udgave af Grammy Award afsløret på scenen i Nokia Theatre L.A. i Los Angeles under det stort opsatte show The Grammy Nominations Concert Live.

Ved showet var der flere stjerne-optrædener. Lady Gaga stod for aftenes første musikalske indslag iklædt sort bikini og overfrakke og iført sort makeup, mens hendes kvindelige kollega Rihanna sang en livetransmitteret udgave af sit nye hit "We Found Love" fra O2-arenaen i London.

Imellem de mange musikalske indslag præsenterede stjerner som Minaj, Bruno Mars og Katy Perry de nominerede i forskellige kategorier.


Kanye West var i den sammenhæng den helt store vinder med hele syv nomineringer og ledte dermed feltet foran Adele og Bruno Mars, der hver især modtog seks nomineringer.

Kanye West er blandt andet nomineret i kategorien Best Rap Album med hele to album i form af sit eget "My Beaytiful Dark Twisted Fantasy" og for "Watch The Throne" sammen med Jay-Z.

I den prestigefyldte "Album of the Year"-kategori kæmper Adele med "21", Foo Fighters med "Wasting Light" , Lady Gaga med "Born This Way", Bruno Mars med "Doo Wops and Hooligans" og Rihanna med sit forrige album "Loud" om at vinde.


I kategorierne "Song of the Year" og "Best New Artist" er følgende nomminerede:

Song of the Year

"All of the Lights" af Kanya West feat Rihanna, Kid Cuddi


"The Cave" af Mumford and Sons

"Grenade" af Bruno Mars

"Holocene" af Bon Iver


"Rolling in the Deep" af Adele

Best New Artist

The Band Perry


Bon Iver

J. Cole

Nicki Minaj


Skrillex

 

Se resten de mange nomineringer på Grammys egen hjemmeside her.


Vinderne bliver kåret den 12. februar i Los Angeles.

ANNONCE