x

Britney fylder 30

Britney fylder 30

Tiden går stærkt, og i dag fylder vores allesammens Britney Spears 30 år. Britney har været igennem et turbulent liv som popstjerne, og hvem er bedre til at opsummere det end sladderspalten TMZ, der i dag bringer en sjov vinkling på Britneys fødselsdag. Her skriver Johnny Lopez:

"... Men det føles, som var det i går, at hun var med i Mickey Mouse Club, indspillede store hits, poserede i bh på Rolling Stone, datede Justin Timberlake, forsøgte at spille skuespil i en film, dansede med slanger, kyssede Madonna, var gift i 55 timer, omstødte ægteskabet, blev gift igen, fik børn, kørte med sine børn i skødet, blev skilt, festede med Paris, flashede sin Britney, datede paparazzier, traskede barfodet gennem Malibus tankstatiotner, barberede sit hår af, angreb paparazzier med en paraply, gik på afvænning, gik på afvænning, gik på afvænning, kollapsede vad VMA, blev slæbt ud på båre, bar lyse parykker, næsten mistede forældremyndigheden over sine børn, kom under værgemål, stirrede udtryksløst ud i rummet, synkroniserede, dansede med armen, faldt for sin agent og kom tilbage på toppen."

GAFFA kan tilføje, at Britney for nylig gav koncert i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor GAFFAs anmelder Kristian Nygaard var til stede. Han var ligesom flere andre anmeldere temmelig utilfreds med koncerten, som han kun gav to stjerner, idet han konkluderede:

"Som den perfekt smurte popmaskine, Britney kører, startede hun præcist klokken 21:00 og sluttede 22:30 ligesom annonceret. Hun lukkede med "Till The World Ends", hvor den ikke fik for lidt af fyrværkeri, konfetti og Britney iført englevinger (?).

Da Britney forsvandt, gik der et godt stykke tid, før lyset blev tændt, og publikum blev ved med at synge "åh åh åh", men de fik ikke mere.

Jeg kan ikke blive skuffet over ikke at høre mere sang og opleve mere menneskelighed fra Britney. Dertil er hun for stor en velsmurt popmaskine, der kører derudad som en duracellkanin, og så er det jo ikke nyt. Man ved ligesom, hvad man gik ind til. Men fuck, hvor er man blæst i hovedet bagefter."

På trods af den knap så gode koncert ønsker GAFFA Britney Spears tillykke med de 30 år og giver dig her Britneys mest populære musikvideo på YouTube i form af "Womanizer", der har 88 millioner hits:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA