x

Bruce og Björk offentliggør Roskilde-tidspunkter

Bruce og Björk offentliggør Roskilde-tidspunkter

I den forgangne uge har både Bruce Springsteen og Björk offentliggjort, at de spiller på næste års Roskilde Festival.

Nu har de to kunstnere også offentliggjort deres spilletidspunkter på henholdsvis deres Facebook-side og deres officielle hjemmeside.

Her viser det sig, at Springsteen spiller lørdag aften, den 7. juli, klokken 19. Lidt tidligt måske, men givetvis passende nok til at få gang i en gedigen fest foran Orange Scene med Bossen og hans utrættelige E Street Band.

Björk oplyser lidt mere overraskende, at hun spiller søndag den 8. juli klokken 13. Unægtelig ikke det optimale tidspunkt, hvis man vil feste, men islændingens seneste album, "Biophilia", er da også en afdæmpet, lyttekrævende sag, som måske passer meget godt til det tidlige klokkeslæt.

Albummet fik fem stjerner af GAFFAs Jan Opstrup Poulsen, der blandt andet skrev: "Modsat forgængeren Volta fra 2007 tager Björk en dyb indånding og går helt ned i tempo. Biophilia insisterer på at søge det enkle og næsten monotone udtryk i sin bevidste brug af gentagelsen i de små klange og skarpe beats. Den store orkestrering er væk, og det er hendes formidable vokal og den skrabede elektroniske klangflade, som står tilbage."

Billetsalget til Roskilde Festival 2012 er i gang via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA