x

Von Dü streamer koncert fra Loppen

Von Dü streamer koncert fra Loppen

Lørdag den 10. december kl. 23:00 giver den ni mand store gruppe Von Dü en koncert på Loppen i København, der bliver streamet live på nettet.

Koncerten kan således opleves via det nyopstartede e-LiveConcert, der altså streamer koncerten live i lyd og billeder, så man kan sidde hvor som helst og følge koncerten på en computer eller smartphone. De første 250, der streamer koncerten, får den gratis, og derefter koster det 25 kroner at streame koncerten. Det er ifølge bandet selv første gang, et dansk band livestreamer en koncert.

Von Dü ser ifølge en pressemeddelelse sig selv som et af Danmarks mest danse-sparkende musik-hold, og de har som erklæret mål at give publikum den bedste livekoncert de nogensinde har haft, hver eneste gang de spiller.

Von Dü har spillet en lang række koncerter i 2010 og 2011, hvor de blandt andet er kommet forbi Start! Festival og OrangeCamp på Roskilde Festival (billedet) to gange. Koncerten på Loppen bliver den sidste, bandet giver, inden deres nye album, opfølgeren til "Tak Til De Gamle", udkommer, formentlig i februar.

Find e-LiveConcert her.

Se musikvideoen til Von Düs single "Sommer i Danmark":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA